باتری ها که یکی از منابع ذخیره انرژی در دنیا محسوب می شوند، دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند، که در این مقاله قصد داریم توضیحاتی در مورد آن بدهیم. البته قابل به ذکر می باشد که در مقاله ای جداگانه توضیحاتی در مورد این که باتری چیست قرار داده ایم. یکی از ویژگی های باتری های امروزی این است که آن ها دارای تکنولوژی الکالاین می باشند. همین جا باید خدمت مشتریان عزیز فروشگاه اینترنتی باتری و الکترونیک امجد انرژی عرض کنم که این فروشگاه علاوه بر باتری های معمولی، شارژی، لیتیومی، کتابی، قلمی، نیم قلمی باتری های سایزC ، باتری های سایز D و ... باتری های با تکنولوژی آلکالاین هم به سبد خرید خود اضافه کرده است. مشتریان عزیز ما می توانند به آدرس اینترنتی فروشگاه مراجعه کنند، و یا با مراجعه حضوری به نشانی فروشگاه، اقدام خرید خود را نهایی و ثبت نمایند.
ساختار باتری آلکالاین (قلیایی) چیست؟
باتری آلکالاین یا همان باطری قلیایی انواعی از باتری های یک بار مصرف یا غیر قابل شارژ شدن می باشند، که از ترکیب واکنش میان دی اکسید منگز با فلز روی ساخته می شود.
مزایای باتری آلکالاین یا قلیایی چیست؟
ویژگی منحصر به فرد باتری های با تکنولوژی قلیایی یا آلکالاین، نسبت به باتری های معمولی یا غیر الکالاین (یا بهتر است بگوییم که تفاوت بین باتری آلکالاین و باتری معمولی چیست) این می باشد که این نوع باطری ها دارای طول عمر بیشتر و همچنین کیفیت بالاتر می باشند. طبق اعلام کارخانه های سازنده باتری های با تکنولوژی الکالاین، طول عمر این گونه باتری ها در زمان بی باری نزدیک به 7 تا 10 سال می باشد. البته رعایت این موضوع که شرایط نگهداری از این مدل باطری ها بسیار حائز اهمیت می باشد نباید فراموش شود. دیگر ویژگی قابل اهمیت این نوع باتری ها این است که باتری های آلکالاین از محبوبیت بسیار زیادی در بین هواداران محیط زیست دارد چرا که به خاطر استفاده نشدن از ترکیبات سرب، جیوه و کادیوم در داخل این باتری ها زیانی به هنام دور انداخته شدن بعد از مصرف به محیط زیست نمی رسانند.
معایب باتری های با تکنولوژی آلکالاین چیست؟
گرچه این نوع باتری ها چندان معایبی ندارند اما یکی از عیوبی که می توان به این گونه باتری ها نسبت داد این است که باتری های آلکالاین نسبت به باتری های معمولی گران تر می باشند. البته گفتن این نکته که گران تر بودن این نوع باتری ها نسبت به باطری های معمولی را اگر از لحاظ طول عمر و مدت زمان مصرف انرژی ذخیره شده در سلول های باتری، را بررسی کنیم به این موضوع پی می بریم که باز هم استفاده از باتری های قلیایی یا با تکنولوژی آلکالاین، از لحاظ اقتصادی به صرفه تر از باتری های معمولی می باشند.
مشکل دیگری که در این گونه باتری به چشم می خورد این است که اگر مصرف کنند گان باتری های الکالاین به طور مداوم و طی زمان طولانی از این باتری ها استفاده کنند احتمال بروز نشتی و همچنین از بین رفتن الکترون های داخل آن نیز می باشد. نکته قابل ذکر دیگر در مورد معایب باتری های با تکنولوژی آلکالاین این است که این باطری ها دارای حجم و وزن بیشتری نسبت به باتری های معمولی را دارند. در بعضی از موارد به این مورد هم اشاره شده است که در مناطق سرد سیر استفاده از باتری های با تکنولوژی آلکالاین مناسب نمی باشد.
کاربرد باتری های آلکالاین یا قلیایی در کجا می باشد؟
همان طور که در قسمت معایب باتری های قلیایی یا با تکنولوژی الکالاین گفته شد در دستگاه هایی که نیاز به استفاده مداوم دارند بهتر است که از باتری های قلیایی استفاده نشود اما در دستگاه های دوربین های عکاسی و فیلم برداری در اسباب بازی ها چراغ قوه ها و همچنین در نوع دستگاهی که نیاز به یک منبع ذخیره انرژی مانند باتری را دارد و کاربرد آن برای کاربر به صورت مداوم نمی باشد، می توان از باتری های با تکنولوژی آلکالاین یا قلیایی فروشگاه اینترنتی باتری و الکترونیک امجد انرژی، استفاده کرد.
- باتری چیست؟ 1401-05-26 17:33:00
- باتری آلکالاین چیست؟ 1401-05-26 17:54:43
- باتری سیلد اسید چیست؟ 1401-06-09 09:55:34
- لحیم کاری چیست؟ 1401-06-30 17:09:55